​Elektrisk gardin – vi tilbyder intelligente gardinløsninger

Overvejer du at få monteret et elektrisk gardin? Hos PUNKT tilbyder vi enhver form for solafskærmning. Vi kan blandt andet tilbyde en motorstyret gardinløsning, som du kan styre fra din telefon eller fra Google Home. Vi udfører opmåling og montering hos kunder i blandt andet Farsø, Aars, Hobro, Løgstør og Vesthimmerland samt mange andre steder.

Få et diskret elektrisk gardin med app og fjernbetjening

Vi tilbyder smukke, skræddersyede gardiner, der samtidig er intelligente. Du kan blandt andet tidsindstille gardinerne, så de følger din døgnrytme. Det er nemt og enkelt, at kontrollere og justere dine elektriske gardiner via en app i din telefon. Vi kan også tilbyde en traditionel fjernbetjening.

Det er endda muligt at vælge en elektrisk gardinløsning, som bliver koblet på en solsensor, en temperaturmåler eller et kamera. Gardinerne kan endvidere kobles til belysningen for at fuldende dit intelligente hjem.

Vi har et bredt udvalg af gardintyper, og vi kan montere et elektrisk gardin på ethvert vindue. Du behøver ikke at bekymre dig over ledninger og motorer. Vores simple batterimotorer sikrer en diskret løsning uden ledninger i vindueskarmen.

Kontakt os for at få et tilbud på en smart gardinløsning

Du er meget velkommen til at høre mere om vores smarte gardinløsninger, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en smart gardinløsning. Vi har løsninger for enhver smag og pengepung.

Du kan ringe til os på telefon 20 10 11 94 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@punktgtg.dk.

​​

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation