Væg til væg-tæpper der forvandler hele rummet

Ønsker du en forandring af dit hjem eller kontor?

Hvis du går og drømmer om at gøre noget nyt ved indretningen derhjemme eller i dine kontorlokaler, så kan du opleve en stor forskel med væg til væg-tæpper. Med disse komplet tildækkende tæpper bliver ethvert rum forandret, som var det helt nyt for dig, og hos PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige tæppe.

Vi har et showroom i Aalestrup, hvor du kan komme forbi, hvis du ønsker at se og mærke de mange væg til væg-tæpper, vi har på lager. Vi kører dog ud og hjælper med levering og montering af tæpper i et større område, eksempelvis i Vesthimmerland, Hobro, Aars, Farsø og Løgstør.

Væg til væg-tæpper til mange forskellige behov

Med vores store udvalg af farver, mønstre og teksturer, er mulighederne uendelige for at skabe det perfekte resultat med et væg til væg-tæppe. Om du ønsker et tæppe til dit soveværelse, stue eller til et helt kontor, så finder du en passende løsning her hos os.

Glem alt om kolde gulve og støj – vores tæpper giver komfort og ro, så dit hjem ikke bare ser godt ud, men også er behageligt at gå rundt i. Det gør sig i særdeleshed også gældende for hjem med børn, da væg til væg-tæpper er oplagte til at tage de første skridt på, uden at frygte for at barnet falder og slår sig.

Vores tæppekollektion indeholder både rulletæpper og tæppefliser, og de er både allergivenlige, antistatiske og nemme at rengøre. De er således lige så meget en investering i praktik og komfort, som de er forskønnende for din bolig.

Vil du vide mere? Kontakt os og få svar på alle dine spørgsmål

Vi sidder altid klar til at besvare alle dine spørgsmål om væg til væg-tæpper, så hvis du ønsker at vide mere eller leder efter rådgivning, så kan du altid kontakte os.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation