Tæppefliser til boliger og kontorer

Vi hjælper med levering og montering af tæppefliser

Hos PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner har vi et stort udvalg af tæppefliser i flotte og elegante designs. Med et bredt udvalg af farver og mønstre er vores tæppefliser ikke kun en praktisk løsning, men også en forbedring af gulvets udseende. Uanset om du søger et klassisk look eller noget mere moderne, har vi noget, der passer til din smag.

Vi tilbyder komplet levering og montering af tæppefliser for private og erhverv i og omkring Aars, Farsø, Løgstør, Vesthimmerland og Hobro. Hvis du er på udkig efter tæppefliser til dit kontor eller hjem, kan du også komme forbi vores showroom i Aalestrup, hvor du kan se udvalget på helt tæt hånd.

Fordele ved tæppefliser

Der er mange gode grunde til at vælge tæppefliser som gulvbelægning. Er der tale om et kontorlokale, kan tæppefliser være praktiske, da de er nemme at rengøre og lyddæmpende, så trafikken af mennesker ikke forstyrrer arbejdsgangen. I forhold til private hjem kan tæppefliser være oplagte på trapper og i entreer, da de er skridsikre og derfor sikre at færdes på for blandt andet børn og gangbesværede.

Der er dog ikke kun praktiske fordele ved tæppefliser. Gulvbelægningen giver nemlig også et enormt udvalg af muligheder, så du selv kan være med til at personliggøre gulvet ud fra netop dine præferencer. Vælg frit blandt mange forskellige farver og mønstre, så tæppet kommer til at passe perfekt ind i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Vores tæppefliser er alle af en utroligt høj kvalitet og derfor nemme at vedligeholde, så du kan nyde godt af dem i årevis.

Kontakt os og få besøg af vores gulv- og gardinbus

Hvis du kunne tænke dig at få besøg af en af vores ansatte, der kan komme forbi med materialeprøver fra vores forskellige tæppefliser, så skal du blot ringe til os. Vi sender gerne vores gulv- og gardinbus ud til din adresse, så du kan få alt den hjælp og rådgivning, du søger.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation