​Vinylgulve

Vinylgulv:

Der er langt fra 70’ernes grønne og brune vinylgulve til nutidens smarte gulvbelægninger i fantastiske mønstre og farver. 

Vi fører slidstærkt vinyl med garanti. En praktisk og moderne løsning til blandt andet køkkener samt virksomheder.

Klik på nedenstående links og se udvalget af gulve:

Vinylgulve har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling i de seneste årtier. Fra at være en billig og praktisk løsning er de nu blevet en moderne og stilfuld gulvbelægning, der er populær i både private hjem og kommercielle virksomheder.


Nutidens vinylgulve fås i en lang række farver og mønstre, der kan efterligne træ, sten og andre materialer, hvilket gør dem alsidige og nemme at tilpasse enhver indretningsstil.

Det er også værd at bemærke, at moderne vinylgulve er langt mere slidstærke end deres forgængere og er ofte udstyret med en garanti, der sikrer, at de vil holde i mange år fremover.

I køkkener og andre områder, hvor der er tendens til at være høje niveauer af fugt og slid, kan vinylgulve være en praktisk og holdbar løsning. De er også nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket gør dem ideelle til kommercielle virksomheder, der ønsker en gulvbelægning, der er både pæn og praktisk. Vi tilbyder også et bredt sortiment af trægulve og laminatgulve.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation