Moderne markiser i mange farver og materialer

Forny dit vinduesparti med en markise

Trænger dit vinduesparti til en fornyelse? Så kan en ny markise være løsningen, du søger. Hos PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner har vi et bredt udvalg af markiser, der er designet til at tilføje stil og funktionalitet til vinduespartier, mens de også skærmer effektivt for solen. Vores markiser er skabt til at modstå slid og omskiftelige vejrforhold, og med et bredt udvalg af designs er der noget for enhver smag.

Vi holder til i Aalestrup, hvorfra vi kan levere markiser til private boliger og erhvervslokaler i og omkring Farsø, Aars, Hobro, Løgstør, Vesthimmerland og lignende her i området. Vi kan derfor også hjælpe dig med den rigtige løsning.

Vi tilbyder et stort sortiment af markiser og screens i utallige farver og materialer. 

Klik på nedenstående links og se udvalget:

Hvorfor vælge vores markiser?

Når du vælger vores markiser, investerer du i kvalitet og innovation. Vi forstår, at hver bolig er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine behov. Vores markiser er ikke kun praktiske og holdbare, men de bidrager også til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med en simpel betjening kan du nemt justere lyset i dine rum og på terrassen, så det passer til enhver situation.


Vores fokus på godt håndværk og kvalitetsmaterialer sikrer dig, at det udelukkende er de bedste markiser på markedet, herunder fra Acrimo og Velux, du finder i vores sortiment. Vi kan blandt andet være behjælpelige med lodrette og skrå markiser til altaner, til terrasser, autocampere, til huset og meget andet. De kan desuden også være både elektriske og manuelle. Vi sælger også parasoller.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af markiser, eller vil du have hjælp til at finde den helt rette løsning til netop dine behov? Så skal du endelige kontakte os og få en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation