Mørklægningsgardiner til alle former for vinduer

Sov godt og uforstyrret med de rette gardiner

Mørklægningsgardiner er essentielle for en uforstyrret nattesøvn og en afslappende atmosfære i dit hjem, og hos PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner finder du et stort udvalg af mørklægningsgardiner i både sort, hvid og farver, der passer til enhver indretning.

Vi kan fremstille mørklægningsgardiner til alle vinduestyper, herunder til ovenlysvinduer, skråvinduer og til døre. Du kan køre forbi vores showroom i Aalestrup, hvis du vil se nærmere på vores udvalg, men vi kører gerne ud og hjælper med levering og montering af mørklægningsvinduer i både Hobro, Aars, Farsø, Løgstør samt Vesthimmerland og andre byer i området.

Her får du mange muligheder

I vores store udvalg af mørklægningsgardiner kan du være sikker på at finde noget, der også falder i din smag. Her får du nemlig mange muligheder, og vi kan tilbyde mørklægningsgardiner som rullegardiner, med skinner og meget andet. Dertil har vi også varmeafvisende mørklægningsgardiner, så du ikke skal vågne i et brandvarmt soveværelse i sommermånederne.

Vi fremstiller mørklægningsgardiner på mål, så du kan være sikker på, at gardinet dækker fuldkomment for lysindfaldet. Dertil rådgiver vi dig gerne, hvis du har brug for sparring i forhold til, hvilke gardiner vil passe godt til din bolig og den øvrige indretning. Med vores solide erfaring og utallige opgaver på bagen ved vi altid præcist, hvordan vi kan indfri dine behov.

Vil du sove i komplet mørke? Bestil dine mørklægningsgardiner her

Hvis du er træt af at vågne tidligt, når solen står op og trænger igennem dine gardiner, så kan du kontakte os og få bestilt dine nye mørklægningsgardiner. Så hjælper vi dig med den helt rette løsning, så du kan komme til at sove godt og tungt i komplet mørke. Vi tilbyder også screens til vinduer.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation