Fluenet til døre og vinduer leveres og monteres

Er du træt af fluer, myg og andre insekter, der kommer ind gennem boligens vinduer og døre, når de er åbne? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner tilbyder vi nemlig montering af fluenet til vinduer og døre hos kunder i og omkring Hobro, Vesthimmerland, Farsø, Aars og Løgstør.

Vores leverandører er:

  • Velux
  • B-FREE
  • Luxaflex.

B-FREE er Danmarks førende leverandør inden for insektnet, myggenet og fluenet, og du kan derfor være helt sikker på, at du får en løsning, der holder.

Slip for myggestik og summen når du sover

Hvis du er typen, der elsker at sove med åbent vindue eller åben dør, så kender du formentlig helt sikkert også lyden af insekternes summen, som forstyrrer dig, når du skal til at sove. Du har formentlig også prøvet at vågne op næste dag med et eller flere myggestik på kroppen.

Dette kan du heldigvis slippe for, hvis du vælger at få monteret et fluenet på de vinduer og døre, som du typisk har åbne i løbet af dagen og aftenen. På den måde kan fluer, myg og andre insekter ikke slippe ind i din bolig, selvom vinduer eller døre er åbne.

Få et skræddersyet fluenet der passer til dine vinduer og døre

Vi kan tilbyde flere forskellige løsninger, hvis du skal bruge et fluenet. Du kan for eksempel få monteret et rullegardin til dit vindue eller en plissedør til din terrassedør eller anden type dør. Vi sørger naturligvis altid for at tilpasse dit fluenet til lige netop dit vindue eller din dør, så du kan være helt sikker på, at nettet fanger alle insekterne.

Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 10 11 94, e-mail kontakt@punktgtg.dk eller via vores kontaktformular, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde i forbindelse med flue- og insektnet, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Vores leverandører

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation