Nedsænket dørmåtte på mål

Få en specialtilpasset løsning

Har du en gammel nedsænket dørmåtte, der trænger til at blive skiftet ud? Så hjælper PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner dig gerne. Vi forhandler nemlig nedsænkede dørmåtter, og vi kan specialfremstille en dørmåtte på mål, så den passer perfekt som erstatning til din nuværende måtte.

Vi forhandler kvalitetsdørmåtter fra vores base i Aalestrup, hvor vi også har et showroom, så kunder kan komme forbi og se vores brede sortiment af produkter. Vi kommer dog gerne ud og leverer en nedsænket dørmåtte for dig, hvis du bor et sted i lokalområdet, eksempelvis Vesthimmerland, Løgstør, Farsø, Hobro, Aars eller lignende.

En elegant og praktisk dørmåtte

En nedsænket dørmåtte er en både elegant og praktisk løsning i forhold til alternative fritlæggende dørmåtter. Snavs fra fodtøj bliver nemlig i højere grad liggende på måtten, mens den også indgår mere naturligt i gulvet, hvis den er nedsænket.

Vi kan være behjælpelige med en nedsænket dørmåtte, der passer til dine personlige præferencer, uanset hvad du er på udkig efter. Vi har både indendørs dørmåtter og udendørs dørmåtter, og de kommer i mange forskellige designs og farver. Du kan således få en skridsikker sort dørmåtte, en klassisk kokos dørmåtte og meget, meget andet.

Uanset om det er ved indgangen til din kontorbygning eller entreen derhjemme, hjælper vi dig gerne med at finde en nedsænket dørmåtte, der passer perfekt. Og hvis du har brug for rådgivning, så er vores fagligt kompetente ansatte altid til rådighed.

Få en pris på en nedsænket dørmåtte ved at ringe eller skrive til os

Hvis du vil have en konkret pris på at få leveret og monteret en nedsænket dørmåtte, så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så kan vi fortælle dig mere om dine muligheder og finde en passende løsning.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation