Screens til vinduer af høj kvalitet

Effektiv udendørs vinduesafskærmning

Screens til vinduer tilbyder en elegant løsning, der sikrer effektiv udendørs afskærmning af vinduer. Udover at bidrage med en praktisk dimension, kan screens også være dekorative og have en flot effekt på hele bygningens udtryk. Hvis du kunne tænke dig at få screens sat op på vinduerne i dit hjem eller ved din arbejdsplads, så er du kommet til det rette sted.

Hos PUNKT – Gulve, tæpper og gardiner fører vi nemlig et stort udvalg af screens til vinduer, som alle er fremstillet i en utroligt høj kvalitet. Vi kan derfor være behjælpelige med at levere smukke og holdbare screens til kunder i og omkring Vesthimmerland, Løgstør, Aars, Hobro, Farsø og andre steder heromkring. Selv holder vi til i Aalestrup, hvorfra vi betjener kunder i et stort område.

Bredt sortiment af screens til vinduer

Med et bredt udvalg af screens til vinduer, fra skærme, der filtrerer det blændende sollys, til løsninger, der fuldstændigt skærmer af, er vi her for at opfylde dine behov. Vi kombinerer funktionalitet med design for at give dig den perfekte balance mellem lysstyring og boligindretning.

Vores kerneværdier er kvalitet og innovation inden for solafskærmning. Vi kan derfor tilbyde skræddersyede løsninger med screens til vinduer, der passer perfekt til din bygning. Vi fører produkter fra nogle af de mest velansete producenter på markedet, der er designet til at forbedre din komfort, reducere energiomkostningerne og øge boligværdien.

Vores dedikation til kundetilfredshed og ønske om at yde personlig rådgivning betyder, at du altid kan få et godt råd eller to, hvis du skal have kyndig vejledning om, hvilken løsning du bør vælge.

Ring eller skriv til os for at få en pris

Vi har screens til vinduer i forskellige prisklasser, og du er derfor velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil have en konkret pris på en løsning, der passer til dine behov og dit budget.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Udfyld formularen, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

PUNKT - Gulve, tæpper og gardiner v/ Allan Larsen

CVR: 38278614

Adresseinformation

Kontaktinformation